Všechny Novinky

Vyhráli jsme ZLATÝ AMPER 2019 !

#Novinky

3D tiskárna desek plošných spojů získala ocenění !

V rámci 27. ročníku veletrhu AMPER proběhla již tradiční soutěž o nejpřínosnější exponát veletrhu - ZLATÝ AMPER 2019. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskutečnilo dne 19.3. 2019 od 17:30 v konferenčním sále P1 na Výstavišti Brno.
Do soutěže bylo nominováno celkem 25 exponátů z 24 vystavujících společností.
Děkujeme odborné komisi za uznání... tato technologie vzbudila obrovský zájem zákazníků, vývojářů a designérů. Již brzy budeme tisknout první prototopy desek plošných spojů.
 
Zpráva z webu AMPER:
 
Společnost AMTECH se ve své expozici v hale F pochlubila unikátním zařízením, za které obdržela cenu ZLATÝ AMPER. Jde o revoluční systém aditivní výroby DragonFly 2020 Pro (výrobce NanoDimesnion - Izrael), který umožňuje 3D tisk desek plošných spojů.
 
Při tomto procesu tisková hlava tiskne souběžně kapky nevodivého foto-polymeru a vodivého nano-stříbrného inkoustu. Jde o plně aditivní proces, kde polymer i stříbro se postupně tiskne po kapkách a vrstvách. Foto-polymer je vytvrzen UV světlem, stříbrný inkoust je „sintrován“ teplem, aby došlo ke spolehlivému vodivému propojení nanočásteček stříbra. Na rozdíl od konvenčního způsobu výroby desek plošných spojů, který vyžaduje několik zařízení, chemických procesů a složité výrobní postupy, je celý proces realizován jediným zařízením.
 
Jakmile je nová deska plošných spojů navržena, je možno její prototyp tímto způsobem vytisknout v řádu hodin a okamžitě otestovat. V případě konvenčního způsobu bývá celý proces mnohem zdlouhavější (v řádu týdnů) a zejména nákladnější. DragonFly vychází vstříc potřebám malosériové výroby a rychlejšího uvádění produktů na trh.
 
Veletrh Productronica 2023

Veletrh Productronica 2023

18.10. 2023
#Novinky
Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

02.08. 2023
#Novinky

Rychlý kontakt

Váš čas je vzácný, tak pojďme urychlit komunikaci.