Všechny Novinky

AMTECH na vlně robotiky - Seminář Praha - 24.10.2024

#Novinky

Město: PRAHA
Datum: 24.10.2024
Čas: 9:00 - 15:00
Lokalita: FANUC, K BÍLÉMU VRCHU 3142/7 HORNÍ POČERNICE, PRAHA 9
Kontakt: marketing@amtech.cz

Ponořte se s námi do světa nejnovějších trendů a technologií v robotice a automatizaci! Zaměříme se na klíčová kolaborativní a mobilní robotická řešení vyvinutá speciálně pro potřeby výrobních a logistických společností. Naším cílem je na praktických příkladech a reálných aplikacích ukázat, jak inovativní technologie mohou napomoci zvýšení produktivity, efektivity a inovačního potenciálu Vašeho podnikání.

Jako klíčového partnera tohoto semináře jsme přizvali společnost FANUC, světového lídra v oblasti robotiky, a spolu s ním se zaměříme na kolaborativní roboty řady FANUC CRX. Předvedeme reálné aplikace, které zahrnují pokročilé automatizační technologie, včetně detekce předmětů s využitím flexibilních vibračních zásobníků od ASYRIL.

Předvedeme Vám Autonomní Mobilní Roboty (AMR) předního světového výrobce a inovátora v této oblasti – společnosti AGILOX, konkrétně modely AGILOX ONE a AGILOX ODM pro intralogistiku a paletizaci, ukážeme vám jejich prostorovou orientaci a možnosti pohybu, vzájemné koordinace i spolupráci s klasickými robotickými aplikacemi. V neposlední řadě se podělíme o osvědčené postupy, jak lze technologické novinky využít k zefektivnění automatizovaných intralogistických operací i ve vaší společnosti.

Registrace zde

Pozvánka na přátelské setkání během MSV 2024

Pozvánka na přátelské setkání během MSV 2024

16.09. 2024
#Události
Amtech podpořil Den letiště Letňany 2024

Amtech podpořil Den letiště Letňany 2024

11.09. 2024
#Novinky

Rychlý kontakt

Váš čas je vzácný, tak pojďme urychlit komunikaci.