Všechny Novinky

MiR uvádí MiR1000

#Novinky #MiR1000 #MiR #AMR #AGV

MiR uvádí MiR1000 pro přepravu těžkých nákladů a zabudovanou AI pro navigování celé flotily

MiR na veletrhu Automate 2019 v Chicagu představil MiR1000, aktuálně největšího autonomního mobilního robota (AMR) na trhu. Zároveň uvedl ve svém odvětví první integrované funkčnosti umělé inteligence (AI) umožňující efektivnější navigaci s dostupností ve všech produktech MiR.
MiR1000 dokáže automaticky naložit, dopravit a dodat palety a jiné těžké náklady o váze až 1 000 kg v dynamických výrobních prostředích. Stejně jako MiR500, který byl na trh uveden v roce 2018, představuje MiR1000 kolaborativní, bezpečnou a flexibilní alternativu potenciálně nebezpečným a nákladným vysokozdvižným vozíkům v továrních halách.
MiR1000 doplňuje řadu svých robotů určených pro výrobní společnosti reprezentující uživatelsky přívětivé, výkonné a robustní autonomní mobilní roboty (AMR) pro dopravu těžkých i lehkých nákladů. Tyto roboty umožňují optimalizovat logistiku napříč celým výrobním řetězcem – od skladů s výrobním materiálem až po dodávky hotových produktů.
 
 
MiR AI kamera pro optimalizovaný provoz
Díky funkcím umělé inteligence (AI) nově zabudovaným do softwaru a strategicky umístěným kamerám, které fungují jako rozšířená sada robotických senzorů, umožnila společnost MiR svým robotům optimalizovat plánování trasy a jejich chování v pohybu. Kamery MiR AI Camera umožňují robotům detekovat a rozpoznávat různé pohyblivé překážky a podle toho reagovat. Například, zjistí-li ve svém okolí osobu, pokračují roboty ve své stanovené trase (samozřejmě při zachování bezpečí osoby), zjistí-li však AGV vozidlo, zaparkují tak, aby vozidlo mohlo projet kolem. Robot rovněž umí předvídat zablokované trasy nebo vysoce frekventované oblasti. Namísto vjezdu do těchto míst robot svoji trasu přenastaví.
 
"S  MiR1000 a MiR AI Camera  opět posouváme standardy ve svém odvětví pro zákazníky, kteří chtějí využívat autonomní mobilní roboty. Budeme dále pokračovat v investicích, které pomohou podnikům optimalizovat svou interní logistiku." (Thomas Visti, CEO)
 
 
SEZNAMTE SE S MiR1000
 
 
Veletrh Productronica 2023

Veletrh Productronica 2023

18.10. 2023
#Novinky
Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

02.08. 2023
#Novinky

Rychlý kontakt

Váš čas je vzácný, tak pojďme urychlit komunikaci.