Všechny Novinky

Amtech podpořil Den letiště Letňany 2024

#Novinky

V sobotu 7. září 2024 proběhla významná událost na Letišti Letňany, kde se slavilo 100. výročí jeho založení. Tato akce přilákala širokou veřejnost i odborníky, kteří se mohli zúčastnit pestrého programu plného leteckých ukázek, workshopů a expozic. Návštěvníci měli jedinečnou možnost vidět historická i moderní letadla, dozvědět se více o vývoji letectví a zapojit se do interaktivních aktivit.

Jako Amtech jsme tuto akci podpořili, protože věříme v propojení technologií s historií a rádi přispíváme k rozvoji komunitních projektů. Letiště Letňany má bohatou historii a jeho význam pro českou leteckou komunitu je nezpochybnitelný. Akce byla skvělou příležitostí nejen pro fanoušky letectví, ale také pro rodiny s dětmi, které si užily různé aktivity v průběhu dne.

Lidé mohli obdivovat ukázky letových schopností různých typů letadel a zapojit se do diskuzí o technologiích v letectví, které jsou blízké i našemu zaměření. Na Den letiště Letňany jsme byli rádi součástí něčeho tak unikátního, co dokázalo spojit minulost i budoucnost letectví a nabídnout veřejnosti nezapomenutelný zážitek.

Odkaz na Letňany Airport

Více informací o akci najdete na Letňany Airport.

AMTECH na vlně robotiky - Seminář Praha - 24.10.2024

AMTECH na vlně robotiky - Seminář Praha - 24.10.2024

20.09. 2024
#Novinky
Pozvánka na přátelské setkání během MSV 2024

Pozvánka na přátelské setkání během MSV 2024

16.09. 2024
#Události

Rychlý kontakt

Váš čas je vzácný, tak pojďme urychlit komunikaci.